За Нас

Автошкола АУТО СТАРТ ВиВ

Направете Вашият успешен старт в шофирането!


 • Кои сме ние:

  Автошкола АУТО СТАРТ ВиВ e с утвърдени позиции по отношение качеството на провежданите шофьорски курсове. Учебният център предлага на своите курсисти възможност за работа с едни от най-квалифицираните преподаватели. Екипът ни се състои от мотивирани професионалисти с богат опит и доказани педагогически умения, с което целим да гарантираме високото качество на обучението Ви. Спокойствието и комфорта по време на практическата подготовка (кормуването) се гарантира още и от отличното техническо състояние на учебните ни автомобили.

  Как работим:

  Подготовката по теоретичната част е базирана на представяне на реални ситуации и разлини игрови модели, които са чудесна основа за успешното преминаване на листовките. Водещ принцип в работата на всеки един от инструкторите ни е индивидуалния подход към курсиста. Графикът за кормуване правим заедно с Вас, в зависимост от Вашите предпочитания и възможности. Може да кормувате сутрин, на обяд, след обяд, след работа или вечер, може дори и в почивните дни. Предлагаме и закарване до вкъщи на курсистите, избрали да се обучават в по-късните часове.

  Мисия и цел:

  Мисията на автошкола АУТО СТАРТ ВиВ е да запознае своите курсисти с всички въпроси, засягащи безопасното шофиране, което в голяма степен е обезпечено от теоретичния и практическия опит на нашите автоинструктори. Ние ви гарантира не само получаване на шофьорска книжка, но и придобиване на шофьорски умения – цел и същевременно задача на предлаганото обучение.

  От вас се иска да сте мотивирани и да вложите желание и труд в обучението си, а ние ви обещаваме, че ще бъдете едни от най-добрите водачи на пътя!